Over ons

MAGPIE Vastgoed Management en VVE Beheer is begonnen als een relatief kleine maar gespecialiseerd VVE Beheerderskantoor. Inmiddels zijn wij niet meer weg te denken als actieve VVE-beheerder in Voorburg, Leidschendam, Rijswijk en Den Haag. Daarnaast verzorgen wij een aantal VVE’s in het zuiden van het land.

Als VVE-beheerderskantoor verzorgen wij grote maar ook de kleinere Vereniging van Eigenaren. Wij beheren VVE’s altijd geheel naar de wensen van de klant, om die reden leveren wij maatwerk. Onze klanten kennen ons en wij kennen hen, uw woongenot staat bij ons centraal. Op een persoonlijke en betrokken manier werken wij graag met u samen. Een bestuurder van een VVE, maar ook de bewoner wil dat iemand naar hen luistert en meedenkt in oplossingen.

Als u aan onze klanten vraagt waarom wij bekend staan, dan zal het antwoord betrokken zijn! Wij willen niet alleen de bestuurders leren kennen, maar ook de bewoners van het appartement.

Wij werken open en transparant, zo heeft u altijd een complete inzage in uw administratie. Bovendien heeft iedere VVE bij ons zijn eigen klantenportal.

Onafhankelijk!

Als beheerder hebben wij geen binding met een verzekeringsmaatschappij, makelaar of eigen vaste onderhoudsbedrijven. Bij ons mag het bestuur van de VVE altijd haar eigen leverancier kiezen en heeft u die niet dan hebben wij een lijst met betrouwbare leveranciers voor uw Vereniging van Eigenaren.

Persoonlijk en transparant: dat is wie wij zijn

Ongeacht welke activiteiten u aan ons toevertrouwd: onze aanpak is altijd persoonlijk en transparant. Stel een bewoner heeft een lekkage, dan komen wij graag bij de bewoner langs. Zo leren wij de bewoner kennen en zien wij ook wat er aan de hand is en wat de beste oplossing is. Op deze manier kunnen wij het appartementencomplex en haar bewoners beter leren kennen en het bestuur actief informeren.

Tijdens de jaarlijkse VVE-vergadering (de algemene ledenvergadering) blikken wij terug op de gemaakte kosten, de onderhoudsvraagstukken en kijken we vooruit. Jaarlijks maken wij in overleg met het bestuur van uw vereniging van Eigenaren een begroting. Wij laten u zien waar de komende jaren door de leden van de VVE voor gespaard wordt en welke reserves er opgebouwd worden. En heeft u nog geen grootonderhoudsplan? Dan stellen we die graag voor u op.

Heeft u nog geen actieve Vereniging van Eigenaren? Dan helpen wij u graag. Wij lopen met u een stappenplan door. Zodra de wensen en behoefte van uw VVE in kaart zijn gebracht sturen wij u geheel vrijblijvend een offerte toe.

Ons streven is een langdurige relatie op te bouwen waarin integriteit, persoonlijk contact, vertrouwen en tevredenheid de basis vormen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw VVE? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.